گاهی کودکان به طور ناگهانی نمی خواهند به مهد کودک بروند، حتی اگر قبلا رفتن به مهد را دوست داشته اند. کودکان دیگری هم هستند که در اولین تجربه رفتن به مهد، بدقلقی می کنند. این عدم پذیرش نشان نوعی ناراحتی است و خیلی مهم است تا منبع آن را پیدا کنید و بتوانید آن را رفع کنید. شما در مقام پدر و مادر، شناخت حسی و عمیق از شخصیت فرزند خود دارید که دلیل نپذیرفتن رفتن به مهد کودک را کشف خواهید کرد. بد نیست در ابتدا این سه موضوع را بررسی کنید:
در هر حال چه ناراحتی فرزندتان از موارد بالا باشد یا موارد دیگر، بسیار مهم است به فرزند خود بگویید احساسش را درک می کنید و اینکه برای هر ناراحتی راه حلی وجود دارد. ناراحتی او را حتما به مربی اطلاع دهید. آنها به مدیریت اینگونه موقعیت ها عادت دارند و می توانند کمک زیادی به شما کنند. می توانید با هم راه حلی بر اساس نیازهای فرزندتان پیدا کنید.
مطلب پیشنهادی: 5 نکته برای آنکه بدانید فرزندتان آماده رفتن به مهد است
وقتی فرزندتان نمی خواهد به مهد برو در حقیقت به روش خودش ناراحتی اش را بیان می کند. مثلا می توانید از حرف هایش نیاز به احساس امنیت را متوجه شوید وقتی می گوید فریاد کشیدن و دویدن کودکان دیگر در مهد را دوست ندارد. برایش توضیح دهید لازم نیست نگران باشد چون مربی برای نظارت و مراقبت از کودکان آنجاست.
نیاز به تنوع و تحرک نیز می تواند عدم پذیرش مهد را توضیح دهد. اگر از نظر فرزند شما مهد کسالت آور است، مربی می تواند به او فرصت هایی برای کشفیات یا فعالیت های دیگر دهد.
گاهی کودکی که نمی خواهد به مهد برود علائمی از نگرانی نشان می دهد مثل درد شکم، کج خلقی، عصبانیت، امتناع از لباس پوشیدن و ناتوانی در پیدا کردن وسایلش. در این موقعیت ها والدین به سختی می توانند تشخیص دهند که آیا فرزندشان بیمار است یا نگران.
عموما، به جز موارد تب و گلو درد ، بهتر است کودک را به مهد ببرید حتی اگر نا آرامی می کند. هر چقدر فرزندتان بدون آنکه بیمار باشد طولانی تر در خانه بماند دوباره راهی کردن او به مهد سخت تر می شود. اگر شما از بردن و گذاشتن فرزندتان در مهد احساس گناه کنید، ممکن است او نیز نسبت به احساس شما واکنش نشان دهد و نگران شود. بنابراین بسیار اهمیت دارد به او نشان دهید مطمئن هستید روز خوبی در مهد خواهد داشت.
اگر فرزندی نگران دارید به او یاد دهید که باید یاد بگیرد با این حالت که حتما در مراحل مهم زندگیش پیش می آید چگونه رو به رو شود. پشتیبانی بیش از اندازه فقط نگرانی های او در آینده را بیشتر خواهد کرد.
شما چه تجربه ای از مهد رفتن فرزندتان دارید؟ با بی قراری ها و نگرانی هایش چه کردید؟ تجربیات خود را با ما از طریق بخش نظرات پایین همین مقاله به اشتراک بگذارید
مطلب پیشنهادی: قرار است کودک خود را به مهد بفرستید؟ قبل از آن این مقاله را بخوانید
منبع: naitreetgrandir.com/
رشد ذهنی جنبه مهمی از رشد است که تواناییهای ذهنی مختلف را تحت تأثیر قرار…
بازی شناختی انواعی از بازیها است که با توجه به ویژگیها وخصوصیاتی که دارند، بسیار…
تب کودک یکی از رایجترین بیماریها در سنین کودکی و خردسالی است. اگر شما هم…
دانستن علت جیغ زدن کودک یکی از دغدغههای اساسی والدین است، زیرا با دانستن علت…
پرخاشگری کودک یکی از اختلالات رفتاری شایع در جامعه است. به عنوان یک دانشجوی روانشناسی…
انتخاب مهد کودک مناسب یکی از دغدغههای اصلی والدین امروزی است. مادر باربد نیز در…